Boyfriend jeans

Jag har sett att vissa har sådana här "boyfriend jeans" och jag har faktiskt börjat digga de efter att ha tyckt att de inte varit något vidare. Men nu hittade jag ett par boyfriend jeans på hollisters sida, men jag tror det finns säkert sådana på andra butiker med. Men nu har jag också börjat fundera på om jag ska köpa några sådana, de passar ju till allt, t-shirt, linne, ja. Sedan så ser det ju ut som att de kommer inte sitta så tajt på en, utan löst. Det kan jag tycka är skönt för jag kan ibland tycka att vanliga jeans sitter för hårt på en.. Hehe..
 
Men vad tycker ni om dessa jeans? Hissar eller dissar ni de? Ni hittar jeansen HÄR.
 

Finaste kanin

Oj, har typ glömt bloggen helt. Hehe, men nu är jag tillbaka, back on track. Jag ska inte glömma bort bloggen något mer men det har varit så att jag inte har orkat att sätta mig framför datorn och skriva massa inlägg då man istället ha kunnat vara ute i der fina vädret i sommar kläder. Äntligen! För jag har liksom bara gått i shorts och linne de varmaste dagarna, verkligen sommarväder nu, eller inte. Idag började det regna och imorgon står det att det ska vara snöblandat regn.. Men men.. Nog med det. 
 
Men när jag kom hem från stallet idag plockade jag fram kameran och började fota finaste Stampe. Han är gammal nog, men han är som en liten kaninunge på vissa bilder! Han ser så gosig ut och len på bilderna man får på han! Åh, gud vad jag är nöjd med mina kaniner, riktiga tävlingskaniner och de är dessutom är de så snälla mot en och verkligen vill va med en. Men här har ni några bilder på finaste Stampe! Gud så fin han är på dessa bilder!

Summer feeling

När det är sånt hät fint väder, sommar varmt och mycket mer så får man massa summer feelings tillbaka från förra året. I tisdags så gick jag och en kompis ut i en rondell på skolan för att det var kokande varmt och fint väder, så då gick vi ut eftersom det var så härligt väder! 
 
Och inte bara det, så kollade jag in Hannas blogg och såg hennes nyaste inlägg där hon hade gjort en jätte cool bakgrund till sin blogg! Har faktiskt tänkt på att göra detsamma eftersom det verkar så kul att göra en sådan bakgrund. Detta inlägg kanske blev kort, men jag har brist på bilder och ska ut och fota någon dag, vet inte när.