Massa ridning

Idag, på onsdag och på lördag så ska jag rida. Idag ska jag rida min medryttar häst och där tror jag att jag ska träna lite ställning och lite saker i trav och galopp, det kanske kommer in någon liten galoppövning.. Vi får se, för min medryttar häst kan vara lite pigg och glad när man ska galoppera så då börjar han bocka lite smått, hehe. Men på onsdag blir det hoppning på ridskolan och det kommer bli jätte skoj att få börja hoppa för det var as länge sen jag gjorde det samt måste jag träna upp mig lite i hoppnig. Och sedan på lördag, då blir det en helt vanlig ridlektion på ridskolan. Men det kommer bli ett roligt sportlov i alla fall, även om man sitter vid datorn hela dagarna. 

Dagen idag

Idag har jag ju varit på en tävling, men min kanin. Det gick super för att tävla i en ny klass för första gången! Vi fick 5 fel och gick tyvärr inte till finalen. Men jag är i alla fall nöjd med det idag. Klassen jag tävla i heter "lätt ny" och jag ska fortsätta med den klassen. Ibland så känns det som att "mini" blir för lätt för Skorpan så att hon nästan tror att hon kan "gå" över hindrerna och så river hon.. Därför väljer jag att tävla i den nya klassen, "lätt ny". Om en vecka, då blir det återigen på banan och hoppas på att det går mycket bättre då än idag! T'ävlar ni med era kaniner? Och tycker ni att det är roligt? Jag tycker det är jätte roligt, speciellt att man ser hur kaninen reagerar på hindrerna och alla andra dofter av massa andra kaniner. Men jag är deffenitivt nöjd med dagens tävling, även om jag inte kom till final!

Tävling imorgon

Jag har ju inte direkt sagt att jag håller på med kaninhoppning (tävling), men nu har ni i alla fall fått reda på det! Men imorgon ska jag tävla med min kanin Skorpan i en helt ny klass, hm.. Hur kommer detta gå? Det får vi ju se då! Men klasserna är olika med olika namn och höjder osv. Jag ska börja tävla i en klass som heter "lätt ny". Hindrerna är då 30 cm höga och långa, men innan den här klassen så har jag tävlat i en klass som heter "mini". Det kan vara krokig bana (som en hästbana) och sedan kan det vara rak bana, alltså att alla hinder står efter varandra. Men ni som bor i sthlm, jag rekomenderar er att ni som har kanin ska börja tävla. Det är roligt att tävla och sedan så träffar man nya kompisar och sedan så får man vara på olika platser som man kanske aldrig har varit på innan! Men jag bor i sthlm och jag är medlem och tävlar runtom i sthlm, såklart. Men ni som har kanin borde tävla. Jag tävlar för Stockholms Kaninhoppare.