Svårt val

Nu undrar jag vilken design jag ska ha.. 
 
Den gamla eller den nya jag gjort i dagar? Det kommer ni bestämma och det är upp till er med vilken design bloggen ska få! Men kommentera vilken ni tycker så kommer jag antingen behålla den gamla eller sätta in den nya, det beror på vad ni väljer! 
Dessutom har den nya en annan färg och lite annat nytt, som i kommentarerna och sidomenyn, sedan så har den en bredare content.

Vattendroppar

Idag när jag tog ut kaninerna och studsade en liten studsboll så märkte jag några grässtrån med vatten droppar på. Direkt så sprang jag in och hänta kameran och börja fota direkt. 
 
Det blev riktigt bra bilder och jag är nöjd med vissa av de, vissa blev inte så bra men men, det är ju första gången jag testa detta och det blev ändå rätt så bra bilder i alla fall! Jag tyckte det blev riktigt häftigt med alla vattendroppar som sitter på grässtråna och sedan att det kan bli vita prickar i bakgrunden om man har fokus på något annat. Här får ni en bild på gräs och vatten, riktigt nöjd med denna bild! 

Ridstövlar

Jag har nu bestämt mig att när mina gamla ridstövlar som jag har nu, blivit förstörda eller att jag har växt ut de så ska jag skaffa ett par bruna stövlar. Jag älskar brunt numera i sånt till ryttare, häst mm. Brunt är såå snyggt om man matchar med massa saker! Men dessa stövlar önskar jag mig till våren 2015, om ett år typ. Men då kanske de inte finns i just denna modell, men det borde ju finnas några stövlar i brunt, eller?
 
Men dessa stövlar ska nog vara hos mig till våren 2015!