Autumn boots

Dessa skor fick jag i lördags från mamma. Egentligen hade jag önskat mig dessa i födelsedagspresent då jag fyller år nu på lördag. Släktingar kommer att komma hit och jag tror det blir bra!

Oj, fyy

Hej allesammans! Jag är hemskt ledsen över uppdateringen här på bloggen.. Jag har faktiskt slängt bloggen åt sidan och verkligen försökt komma på en design men det går inte! Det går inte att komma på hur min nya design ska se ut, gaaah. Så under dessa tio dagar jag inte har bloggat jag har bara kollat på massor av inspo på bloggdesigner men inte har jag börjat.. Jag vet inte hur jag ska göra, om jag bara kommer på en design och sedan gör den grafisk blir jag inte nöjd för den ser sjuk ut. Det känns verkligen inte som om jag kan koda något mer som jag kunde förut, då hade jag fantasi och kunde göra bloggdesigner dagligen. Men jag ska försöka göra en design nu under veckan och verkligen slänga upp den under veckan också!

Tuesday afternoon

God eftermiddag alla kära läsare! 

Jag så glad just nu så att jag nästan spricker! Under dessa dagar har statistiken ökat för varje dag! Jag kan bara säga tack! Designen som jag har skrivit om i mitt senaste inlägg kommer intebli klar eller göras som jag har sagt. Som vanligt blev jag inte nöjd med den så jag har påbörjat en annan istället och jag hoppas på att den blir klar snart...