Uppe i luften med Heliair

För precis två dagar sedan var jag i en helikopter uppe i luften. Jag som aldrig har åkt helikopter förut var detta en väldigt stor upplevelse för mig och jag tyckte det var så roligt att jag ville åka igen! Men oturen var att det kostade mycket för en 4-6 minuters tur, sen kunde vi inte åka in till city direkt så det blev en flygtur över området där jag bor. Men det blev i alla fall en kul upplevelse!
 
På de två sista bilderna kan man se ända till city och faktiskt så ser man globen. Sen vill jag tacka Heliairsweden för en fantastisk upplevelse!

Blåbärsmuffins

Jag har precis tagit ut mina blåbärsmuffins ur ugnen och jag tycker de ser helt gudomligt goda! Eftersom jag inte smakat en ännu så vet jag varken om de blev bra med smeten och eller om de smakar gott, men det får jag veta snart. Om ni vill ha recept är det bara att kommentera och ha en trevligt fortsatt kväll!

Slip on skor

Som ni inte vet så har jag letat som en galning efter ett par slip on skor sen jag var i Danmark. Jag hittade ett par liknande skor i Danmark, men de var spetsiga fram och inte lika bekväma som dessa och dessutom var de dyra! Men nu har jag äntligen hittat ett par slip on skor som jag älskar och de fick jag från mamma! Det jag gillar med skorna är att den är reptilmönstrad framme på skon som jag tycker är snyggt och dels för att de passar till allting! Skorna kan ni hitta här.