Kortare hår

Som ni ser har jag äntligen klippt bort mitt långa slitna hår till något kortare och mer fräschare sommarhår. Jag ångrar ingenting och jag gillar verkligen mitt korta hår som är mer mig. Det var säkert ungefär 1 år sedan jag klippte mig senast och det är inte bra, men nu är det fräscht och nytt igen! Men just nu kan jag inte göra något annat än att kamma igenom håret med fingrarna för att det är så lent!

Design uppdatering

Ursäkta för den usla uppdateringen här! Jag har inte haft någon inspiration till att blogga och dessutom har jag arbetat lite med den "nya" designen jag la in alldeles nyss. Den är inte ny ny utan jag har lagt till en dropdown meny med länkar till olika ställen, fixat lite i kommentarerna, ändrat lite i sidomenyn och gjort pytte lite ändringar i content. Sen har jag samma typsnitt som förr, simple is that. Hoppas ni gillar den!
 
Men en annan grej är att idag på eftermiddagen kommer halva mitt hår ryka! Jag behöver verkligen klippa det för jag tycker det är väldigt långt och jag ser att jag tappar hårstrån här och där vad jag än gör. Så jag behöver verkligen klippa det och jag kommer säkert ta bort 10-20 centimeter. Och för att ni ska se skillnaden kommer jag fixa före och efter bilder som jag sedan lägger upp här!

Beställt hem canvastavlor

Efter funderingar hit och dit har jag äntligen beställt hem två canvastavlor till mig! Jag valde att ta bilderna ovan och varför inte ha en bild på sig själv och min kanin som inte finns längre? Tycker också om bilderna väldigt mycket, speciellt på mig då jag aldrig tycker jag blir bra på bild som jag blev på denna. Nu är bara frågan hur bilderna ser ut om de kommer i veckan och om jag valde rätt storlek. Men det tror jag då jag valde storleken 60x40 för jag tycker det är en lagom storlek och på deras hemsida står det att det är över 40 000 nöjda kunder. Håller tummarna nu!