Paintball och bowling

Random bild..
 
I två dagar, måndag och tisdag har jag bara gjort roliga saker. I går åkte jag till Gladö här i Stockholm och körde paintball och idag åkte jag och bowla med de som ville i sjuan. Paintballen var så rolig, förutom att glasögonen man hade immade igen hela tiden så man inte kunde se något för att det regnade och var fuktigt i luften.. Och idag bowlade jag några gånger, inte hela tiden för jag var helt slut efter gårdagens paintball. Men jag har iallafall haft roligt de här två dagarna och inte haft tråkigt en enda gång.
 
Har ni kört paintball?

Snowboard

Den här snowboarden fick jag av min pappa för en vecka sedan. Det är en K2 Vandal med massa mönster och färger och bara två färger på undersidan med den svarta färgen som bas som ni ser ovan. Tycker den är riktigt snygg och jag gillar verkligen färgerna som finns på brädan då jag inte gillar allt rosa, lila osv som finns på vissa brädor. Så jag väljer grönt, rött, blått och gult framför rosa.
 
Sen har ni kanske märkt, eller vet att jag typen av tjej som är mer åt pojkhållet då jag har en longbard, skateboard, fake pennyboard och två snowboards.. Dessutom önskade jag mig bara leksaksbilar och pojksaker när jag var liten, inga dockor hade jag inte. 

From the old to the new

Hej igen, efter typ ett halvår... Nu kan jag vara extra glad och säga er att jag har startat upp bloggen igen och ska börja blogga! Dessutom har jag slängt bort den gamla designen och gjort en ny som har tagit ett tag. Jag sa för jätte länge sen att jag skulle göra en ny och börja blogga då men jag har ärligt talat inte orkat koda något under vintern då jag hade tröttnat på bloggen och all design.. Men nu är jag back on track och ska blogga! 
 
Jag kanske är lite ringrostig på att blogga nu då jag har haft ett uppehåll med bloggen i ett halvår, men jag ska försöka!
 
Hoppas designen duger och ni tycker den är fin och säg till om det är något som ser konstigt ut!
 
OBS: Kategorierna och arkivet funkar inte så jag håller på att fixa problemet!