Summer

Sommaren är verkligen här, förutom allt skitväder jag har stått ut med de senaste dagarna i veckan. Hela förra veckan och de första dagarna denna vecka har det varit jätte fint väder och varma kväller, sen detta skitväder. Men nu ska vi inte snacka om väder!
 
Som de flesta vet är det snart skolavslutning och det betyder sommarlov! Jag har bara 7 skoldagar kvar och sedan är det skolavslutning på onsdag nästa vecka! Denna årskurs med min klass har gått så snabbt att det redan är skolavslutning! När har ni skolavslutning?

Ösregn

Bild tagen för några dagar sedan.
 
Idag har det regnat som bara den! Imorse och på hela förmiddagen var det jätte fint väder och solen låg framme men nu på eftermiddagen har regnet bara ösat ner. Tråkigt när det ska vara sånt här väder, hoppas bara det inte blir regn på skolavslutningen! 

Blond hair

Jag kan säga med egna ord hur mycket jag älskar mitt hår! För några år sedan färgade jag det rätt mycket och ville prova på att vara brunett. Ett år senare efter min färgning till brunett började färgen blekna så det blev brun/orange färg och man såg dessutom min brun/blonda utväxt. Då gjorde jag ombre över allt det brun/orange men det blev inte mycket bättre, utan sämre.
 
Men just nu har jag börjat fundera på om jag ska slinga mitt hår ljusare för att verkligen få tillbaka min gamla hårfärg som nästan var platinablont. Den hårfärgen hade jag innan jag började färga mitt hår och jag gillade den platinablonda färgen väldigt mycket!