Green Kitchen - Smoothies

Denna bok fick jag också julklapp och som jag älskar innehållet i den samt recepten man kan hitta. För boken innehåller inte bara recept och fina bilder, utan man kan också hitta olika desserter, juicer och lite mer i boken bland alla smoothies. Det tycker jag är riktigt bra faktiskt!
Men dagen efter, alltså igår, testade jag ett av recepten som finns i boken och den var helt okej, Var en smoothie på kakao och jordnötssmör, men tyvärr var det inte min typ av smoothie direkt men den funkade. Fast som sagt, inte min typ fastän jag kan dricka den nån gång då och då. Men mer smoothies ska göras efter recepten här och jag är öppen för vilket recept som helst, vilket ska bli så himla kul!

Väska från Don Donna

Igår var det julafton, och jag fick massor med saker som har kommit till användning. 
Men igår av alla presenter jag fick så fick jag denna väska från mamma och pappa som kommer från märket Don Donna som man kan hitta på Accent vet jag. 
Är så sjukt nöjd över väskan som har ett flertal fack stora som små, men också att den är svar med silverdetaljer, för jag är verkligen ingen människa som gillar guld. Och problemet med att jag älskar denna väska så mycket är nog att den kommer dö rätt snabbt, för jag har en känsla att den kommer få följa med mig överallt. Iallafall tills den inte lever längre haha. Men men, vad gör det om man tycker om en väska så mycket samt att det är ett bevis på att man gillar den? 
 
Och innan jag går måste bara säga att jag älskar att axelremmarna är inlindade i silverkedjor som verkligen är min stil! Me gusta <3

Min typ av mode

Vart ska jag börja? Min typ av klädstil varierar så himla mycket. Jag kan byta klädstil så många gånger under ett år att jag tillslut inte vet vad jag har för stil längre. För jag kan börja klä mig som på bilderna ovan, lite mer stilrent och fint, och sedan kan jag klä mig som bilderna nedan nästa dag. Jag varierar helt enkelt mycket, men jag gillar det enormt. 
För ärligt talat, hur tråkigt skulle det inte vara om man hade en och samma klädstil hela tiden? Ja okej, vissa kanske har det men ändå. Jag tycker iallafall att det är sjukt roligt att byta stil titt som tätt vissa dagar, för då har man ju testat på lite olika stilar liksom. Men jag kan verkligen säga att min stil liknar mest den med puma skor eller andra vanliga sneakers, jeans som är slitna och en tröja med tryck av sitt favoritband. Det är jag,   för jag gillar inte att klä mig så fint och klyschigt som vissa andra gör. Men jag kan göra det ändå, beror bara på vilka dagar det är. För jag har ju båda klädstilarna hemma, det är bara att jag varierar mer eller mindre vissa dagar. Men som sagt, jag hör mer hemma i klädstilen med lite 90-tals stil och sådant.