Cosy evening

Som rubriken lyder har jag haft en riktigt mysig kväll. Jag har tidigare idag varit inne med en kompis på stan och kollat på prideparaden som gick idag. Var sjukt roligt och mycket känslor kom när det kom till det som har hänt runtom i världen som man har kunnat läsa om. Hemskt. Men det som räknas mest är ju att man har roligt och glömmer bort det som har hänt. Men nu till min kväll. Efter jag kom hem från stan, dygnsur, åt jag och direkt efter det duschade jag. Kanske lite dumt när man sen ska ut och jogga 2km och sen träna mage, men jag kände mig så äcklig efter stan. Sen när jag hade tränat klart var jag med kaninen en stund och lekte lite med henne eftersom hon är en liten "hund". Riktigt gullig är hon! Och efter det, ja då har jag bara tagit det lugnt efter en till dusch och sen legat i sängen och kollat på bilderna från idag och läst lite bloggar. Typ det bästa jag vet en sen kväll! Men jag återkommer imorgon med ett eller två inlägg, så vi hörs. Kramis!

Grå, ljus & simpel bloggdesign

Ni som är mina gamla läsare och är kvar här vet säkert hur mycket jag älskar att pilla och hålla på med designer när jag väl är kreativ. För jag kan erkänna att förut när jag var galen i kodning och inte hade något att göra alls kunde jag göra designer till andra och mig själv, vilket ledde till att jag kanske bytte design flera gånger. Men det ska inte hända nu, hoppas jag. För designen jag har nu satt jag med en hel natt eftersom jag inte hade något att göra, och dels för att jag var pigg. Så jag hoppas denna håller i några månader framåt så jag inte byter i onödan när den här är så pass bra och stilren fastän jag tog inspiration från en gammal design design jag hade som jag gillade jättemycket. Då hade den svarta detaljer, skitråkig jämfört med nu som lätt är så mycket finare och ljusare än den jag hade för två år sedan. 
Och det jag gillar mest den här designen är att den är ljus med gråa färger som jag nämnde ovan bilden. Men också att länkarna har en brun/orange färg så man ser lätt att det finns en länk i inläggen och i sidomenyn. Speciellt i min presentation där jag har länkat mig till mina två instagram konton. Men det jag verkligen gillar mest med designen är att sökrutan smälte in så bra med allt eftersom den har en grå bakgrund och inte en ram runtom som de flesta brukar ha istället. Det är det jag gillar mest, men det jag älskar är färgen jag har valt på länkarna. Så jag hoppas ni gillar designen och att den duger och funkar, säg annars till så kan jag hitta på något annat om jag får hjälp. Och om ni ser något konstigt någonstans under startsidan, inläggsidan osv kan ni säga till så får jag se om jag kan fixa problemet. 

Återigen är jag tillbaka på nytt

Nu vet jag inte hur jag ska börja med det här inlägget som är det första på snart ett år. Men hej igen! Det var ett tag sedan jag var här och skrev inlägg, eller ett väldigt långt tag som jag kan erkänna. Förlåt för det eftersom jag hade rätt många läsare som kanske ville att jag skulle uppdatera med något inlägg då och då, men tyvärr. Jag har inte orkat eller haft inspiration och kreativitet till att blogga och göra nya designer som jag älskar. Men nu är jag tillbaka, på nytt också! Om ni inte har läst min presentation i menyn så gör det då nästan allt står där, men inte allt då det har hänt lite tillsom jag berättar om nedanför.
 
Jag har tyvärr legat på sjukhus två gånger i sammanlagt en vecka på mindre än ett halvår och det är pågrund av operationer jag har gjort. Som tur gick allt bra med första operationen jag gjorde eftersom det hade kunnat sluta illa, tror jag. Men den andra operationen jag gjorde vet jag inte så mycket om då det är en helt annat sak och kroppsdel jag opererades för osv. Fast jag hoppas verkligen på att min senaste operation gick som det skulle gå och att allt fungerar som det ska. Men nu ska jag inte prata mer om vad som har hänt med mig och varför jag låg på sjukhuset två gånger då jag tycker att jag kan ta alla såna frågor i ett inlägg om det är flera som undrar och har frågor eller bara vill veta detaljerat om vad som hänt. Och om ni har frågor, var inte tveksama om att fråga för jag tycker inte att det är känsligt eller jobbigt att prata om det jag har gått igenom. Så det är bara att fråga så tar jag det i ett annat inlägg!
 
Slutpratat om sjukhus och mig, nu går jag vidare till bloggen. 
Innan jag började med detta inlägg och att göra en ny design som jag nu har till bloggen tänkte jag faktiskt blogga på nouw. Så jag skapade en blogg, gjorde en design och frågade vänner och bekanta om jag skulle flytta alla mina inlägg härifrån till den nya jag skapade. Och det gjorde jag inte, för jag kände hur osäker och bekväm jag var med nouw och att flytta alla inlägg, men jag var också orolig över att jag kanske inte skulle ha kvar denna blogg då som är 3 år gammal. Så även om det var fram och tilbaka med att flytta inläggen eller inte så är jag här nu, snart ett år senare och börjar om på nytt. Nya inlägg och bättre bilder är förut. Så det är hur det ligger till nu, jag är tillbaka på blogg.se och jag tror inte det kan bli bättre! Och som jag sa i slutet högst upp, läs min väldigt långa presentation så får ni veta lite mer. Sen om ni har frågor till mig är det bara att kommentera, svarar alltid väldigt snabbt!