Addicted to yellow

På sistone har jag blivit mer och mer beroende av gul. Vet inte varför, utan jag gillar bara den gula färgen mer och mer för varje dag. För så fort jag är inne på We Heart It och ser en bild på gula bananer med svarta prickar på, eller bara något som har en gul färg kan jag bli galen. Det är även så att jag tänkte att mina naglar jag gjorde häromdagen skulle vara gula istället för svarta vilket aldrig hände. But who knows? Jag kanske gör nya naglar med gul färg den dagen mina naglar jag har nu har gjort sitt! Btw så är alla bilder i detta inlägg härifrån.

Nytt skrivblock & kalender

Denna måndag flög iväg. Började med att jag gick till skolan och hade faktiskt en väldigt bra dag där. Lektionerna gick snabbt och idrottslektionen på slutet gjorde verkligen dagen, så rolig lektion att man skrattade ihjäl sig för minsta sak som hände! Men efter skolan gick jag hem och tog det lugnt en timme, för sedan tog jag bussen till centrum för att möta upp mamma för att handla lite. Jag behövde gå till akademibokhandeln för jag kände verkligen att jag behövde ett skrivblock och en ny kalender, och vad hittade jag? Jo världens snyggaste och stilrenaste skrivblock och kalender som jag verkligen älskar! Jag som person är någon som gillar den "gamla" stilen som innehåller brunt läder osv. Hur snyggt som helst tycker jag!

Bath & Body Works

 
Har ni hört talats om Bath & Body Works? Om inte måste jag säga att det är nog min nya favoritaffär online (även om jag inte har köpt något därifrån) som har allt möjligt från ljus till handkrämer, lotions och massa annat. På bilden ovan har jag valt ut lite som jag har hittat på hemsidan och tror det är något jag skulle gilla, eller älska, om jag någon gång köper något från sidan. Men ärligt talat, hur gott skulle det inte lukta om man har ljuset med Pumpkin Pie som doft?! Det är verkligen ett doftljus jag vill ha - asap.