Ny tavla till rummet

Kände att jag behövde införskaffa mig något som "piffar" upp mitt rum lite bara sådär. För september förra året gjorde jag om mitt rum med ny färg på väggarna och nya möbler. Allt var verkligen nytt förutom mitt skrivbord och säng. Så allt var nytt och jag gillade hur det såg ut. Ljust och fräscht med ljusgråa väggar och vita möbler. Jag gilar hur det blev och det kan vara så att jag kanske gillar det lite för mycket för att inte våga sätta upp något på väggarna som tavlor och hyllor. För jag har verkligen inte vågat det på ett år och kommer antaligen inte göra det på en bra tid framöver.
Men nu kände jag att efter ett år måste jag ha en fin men ren tavla som går ihop med rummet. Så när jag var på fotografiska för några veckor sedan köpte mamma denna affisch som jag tyckte att den passar in i rummet - vilket den gör! Blir lite att den bryter av allt det vita och gråa som är så ljust i rummet tillsammans med hästens svarta färg och den svarta ramen. Gillar tavlan sjukt mycket och jag kommer verkligen inte våga sätta upp den på väggen *host host*, så den får stå på en byrå jag har mot väggen!

Augusti månad

Äntligen augusti och det bjuder jag med ett litet collage som kanske piggar upp första dagen i nya månaden - vem vet? 
 
Men dagen började med att jag skulle övningsköra ut till stallet tillsammans med pappa, och det gick super! Jag övningskör inte med bil nu, utan med motorcykel och idag var det första gången jag kom ut i trafiken med den. Var grymt kul, verkligen! Speciellt när man kommer upp i en sådan hög fart så man verkligen kommer fram och inte "står stilla" som med en moped. Men eftersom jag gillar fart så älskade jag när man känden vinden "sippra" igenom kläderna man har på sig som gör att man blir lite smått kylig. Den känslan gillade jag - mycket.