Halloween i skolan

Som rubriken säger var det halloween i skolan idag, och jag var så exalterad över detta att det inte är sant. För jag verkligen älskar halloween och att klä ut sig!
Och som ni ser på bilden ovan hade jag ingen större utklädnad, för så lat och fattig som jag är (kanske inte är det) orkar jag inte köpa nya saker för flera hundralappar. Så istället hade jag mitt lilla djävulshorns diadem tillsammans med en lång svart klänning vilket var lagom för mig. 
 
Men en sak jag verkligen inte tyckte om - som också var en sak, var att åka till skolan med hornen på huvudet. Ja, jag hade kunnat lägga ner diademet i väskan, men orkade inte haha. Fast jag överlevde, både till skolan och hem. Men att skolan hade halloween gjorde min dag, speciellt människorna jag går i skolan med. Älskar er <3

Göteborg

Lite väl sent kanske att berätta när jag var i Göteborg för två veckor sedan nu på lördag, men tänkte i alla fall uppdatera vad jag gjorde där etc. 
Två bilder från Göteborg
 
Som sagt var jag i Göteborg för exakt två veckor sedan nu på lördag. Och nu ska ni allt veta hur excited jag var när jag satt på tåget ner från Stockholm. På riktigt, jag älskar staden och vill verkligen flytta dit - kanske för att jag tycker det är så mycket finare där än i Stockholm (?). Men jag vet inte, kanske kanske inte. 
 
När jag väl var där nere träffade jag en vän, nämligen mitt ex.
Nu tänker ni säkert "vafan håller hon på med?", men det var verkligen inte hemskt att träffas. Utan vi hade det trevligt och väldigt roligt. För vi pratade mest om our past och annat som gällde oss. Var väldigt skönt att prata om det, för allt slutade så drastiskt i somras så allt blev knas. Men nu är det gjort och båda pratade ut. 
 
Bortsett från att jag och mitt ex pratade ut med varandra gick vi också runt i staden, och jag hade dagar innan planerat ut att jag skulle gå till en piercinaffär i Göteborg för att införskaffa mig en piercing. Och det hände! Köpte en circular barbell (hästsko formad piercing för icke- piercingberoende personer) med två kulor som har en blå stenfärg - hur snyggt som helst! Så den har jag till min smiley som sitter i munnen precis under läppen, och jag kan inte vara mer nöjd över den än vad jag redan är. Och det som är roligt med att jag köpte denna piercing, som dessutom är lite större än de andra jag har haft i, är att folk noterar att jag har en piercing i munnen när jag ler. 

Om man kunde gå tillbaka i tiden

Just nu sitter jag nog verkligen och drömmer om att kunna gå tillbaka i tiden. Då menar jag inte gå tillbaka i tiden just for fun, utan för att jag verkligen vill ställa saker till rätta som kanske har blivit fel i skrivande stund. 
Bild på mig och en bild jag tog på en buske med bär (?)
 
För just nu har jag ett bildarbete i skolan som ska in idag, och jag är inte ens klar. Orsaken? Arbetet har försvunnit två gånger + för att jag har valt ett alldeles för stort arbete för 2-3 veckor. Undrar hur jag tänkte där. 
 
Men förutom bildarbetet vill jag bara gå tillbaka i tiden för att ställa till en sak. Inget jag kommer säga här, men det jag vill ändra på är personligt. "Gör om och gör rätt" säger många, men en sak som redan har hänt i ens förflutna där man verkligen har sabbat allt kommer man nog inte få tillbaka. Kanske, men inte säkert - och det är vad som har hänt mig. Men som sagt, ibland får man ta livet som det kommer. Sen överlever man ju, right? Och allt kommer bli bra tillslut, det kommer bara ta lite tid. 
 
Fast att resa tillbaka i tiden eller kunna se framtiden och ändra på vad som ska hända skulle både vara kul och intressant. Eller vad tycker ni?