Om man kunde gå tillbaka i tiden

Just nu sitter jag nog verkligen och drömmer om att kunna gå tillbaka i tiden. Då menar jag inte gå tillbaka i tiden just for fun, utan för att jag verkligen vill ställa saker till rätta som kanske har blivit fel i skrivande stund. 
Bild på mig och en bild jag tog på en buske med bär (?)
 
För just nu har jag ett bildarbete i skolan som ska in idag, och jag är inte ens klar. Orsaken? Arbetet har försvunnit två gånger + för att jag har valt ett alldeles för stort arbete för 2-3 veckor. Undrar hur jag tänkte där. 
 
Men förutom bildarbetet vill jag bara gå tillbaka i tiden för att ställa till en sak. Inget jag kommer säga här, men det jag vill ändra på är personligt. "Gör om och gör rätt" säger många, men en sak som redan har hänt i ens förflutna där man verkligen har sabbat allt kommer man nog inte få tillbaka. Kanske, men inte säkert - och det är vad som har hänt mig. Men som sagt, ibland får man ta livet som det kommer. Sen överlever man ju, right? Och allt kommer bli bra tillslut, det kommer bara ta lite tid. 
 
Fast att resa tillbaka i tiden eller kunna se framtiden och ändra på vad som ska hända skulle både vara kul och intressant. Eller vad tycker ni? 
NAMN


EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR