Rouge från Clinique

Jag har en julkalender från Clinique där jag får lite olika saker som kan vara allt från smink till produkter för hyn eller tillbehör som borstar osv. Så nu skulle jag bara vilja visa er en av produkuterna jag har fått från kalendern. 
Som sagt fick jag denna rouge som enligt mig har en så himla härlig färg. Lite sådär brun med rosa i som inte alls blir för mycket, men som också inte är alls för mycket för min smak. Jag är en sådan som gillar smink som ögonskuggor, läppstift/penna osv som går mer åt det mörkare bruna och beigeaktiga hållet än färger som verkligen skriker att man har en viss färg som rosa eller röd. Så därför tycker jag att denna rouge med färgen den har kan vara perfekt för mig, fastän jag inte har testat den då jag bara har haft den liggandes tills den ska behöva komma till användning. 
Sen kan ju jag även tipsa om vissa andra produkter från Clinique som är fantastiskt bra! För just nu använder jag en ögonkräm från Clinique som är nog min absoluta favorit genom alla ansiktskrämer och sådant som jag har haft. Den mjuknar verkligen upp och hjälper till på bästa möjliga sätt och det är verkligen en produkt jag kan tipsa om!
NAMN


EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR