Update

Som ni har märkt har jag varit borta från bloggen ett tag och det har varit så att jag inte har haft orken att logga in här och blogga om något.. Jag håller också på med en ny design och den är snart klar! Så om jag är borta från bloggen så är det för att jag håller på med min nya design men jag ska försöka blogga med mobilen eller liknande så ni får uppdatering här! 
 
Och imorgon ska jag besöka Friends arena för att gå på Sweden International Horse Show. Ska bli sjukt roligt och kommer förmodligen uppdatera er där under dagen. 

Hello again

Förlåt för att jag inte har bloggat... Jobbar fortfarande på den nya designen men inget blir bra och den blir inte klar... Blir bara så irriterad på detta och vill bli klar med den och börja blogga på riktigt! Uppdaterar er bara nu så ni vet ifall jag är oaktiv i fortsättningen! 

Bonjour!

Jag har varit bort från bloggen ett tag nu och jag är hemskt ledsen över det! Jag har sagt att jag skulle visa sakerna jag fick i födelsedagspresent dagen efter jag fyllde år och lite till.. Men nu ska jag berätta om den nya designen som kommer att komma snart. Det är inte så mycket kvar i kodning tills den är klar och kommer upp här! Denna gång blir det en meny i designen och bakgrunden är fortfarande vit. Jag behöver bara fixa lite till i menyn och kommentarer så är den snart klar! En simpel vit och svart design med en mitt namn som header!