Undercut hair

Är det här något man borde testa och göra? Undercut hair tattoo som det kallas för har jag fastnat för väldigt mycket och sitter konstant och tittar på olika mönster personer har där de har rakat sig i nacken. Tycker den här stilen är så himla ball och vill så gärna raka mig själv i nacken, och då vill jag raka mig som bilden till vänster men ha ett liknande mönster som bilden till höger. För jag är verkligen besatt av det här och jag tror det passar mig och min stil, speciellt om jag kommer pierca mig mer i öronen och så. Men jag säger inte att det är fel att skaffa det här om man inte har stilen jag eller någon annan har! Aldrig skulle jag tycka så, utan om man vill skaffa det så får man det såklart. Men när jag väl har skaffat det här så kommer ni självklart få bilder på hur det ser ut, och även bilderna jag har lovat att visa er på mitt rum kommer ni också få se. 

Nike Roshe One

Dessa skor från Nike är verkligen to die for! Ett par Nike Roshe One som jag skaffade mig rätt tidigt det här året, iallafall nån gång innan påsk vet jag. Men you know what? Jag fick de för halva priset när jag skaffade de då vissa par kan kosta över 1 000 spänn. Inte så roligt att slösa ett par skor för så mycket pengar, men det är så värt det ändå! 

Monday morning

Godmorgon alla fina! Jag vill börja med att säga förlåt för att bloggen har haft en kass uppdatering pågrund av mig de senaste två veckorna. Och varför det har varit så är för att jag har hållt på med mitt rum vilket är klart nu! Alla väggar är målade och möbler är inne i rummet som jag och mamma åkte och handlade häromdagen. Så ni kommer få bilder så småningom på mitt rum och hur det ser ut.

Men nu till denna tråkiga måndag. Här i Stockholm, eller i förorten jag bor i, regnar det och är inte alls sådär jätte trevligt. För imorse när jag vaknade så ösregnade det som fan och direkt fick jag en känsla av att jag ville ligga kvar i sängen och kolla på film eller en serie. Men tyvärr, har skola idag och dessutom är det här sista året i grundskolan så jag måste verkligen kämpa på för bra betyg så jag missade väldigt mycket förra året. Men ni fina får ha en fortsatt bra dag!