Dagarna som varit

Den här veckan har flugit iväg snabbt, lika snabbt som det börjar närma sig min födelse dag som är 1 november. För imorgon är det redan sista dagen i oktober och sedan min födelsedag. Roligt ska det bli! Men nu tänkte jag summera dagarna som har varit med lite bilder. 
I torsdags fick jag en tid hos min frisör där jag bor för att fixa mitt hår. Jag hade åkt till henne några dagar innan för att prata med henne om att färga mitt hår till en hårfärg vi kom bra överens om snabbt. Så jag åkte till henne direkt efter skolan i torsdags och färgade mitt hår grått/platinablont. Resultatet vart så jävla bra förutom att jag fick åka till henne dagen efter för att fylla i topparna lite eftersom de fortfarande var blonda efter blekningen i håret. 
Sen igår var jag på kyrkogården på eftermiddagen efter ett grymt ridpass i stallet. På kyrkogården hjälpte jag mamma lite med att slänga gammal kompot osv eftersom jag, mamma och pappa var där för att sätta ut lyktor och nya blommor. Så där tog jag dessa fyra bilder och jag är så nöjd med bilderna på kyrkan som finns där!
Och idag var jag på gymmet i en timme och hann ta bilden till vänster innan jag skulle åka hem. Sen när jag kom hem gjorde jag pannkakor på bara proteinpulver och vatten (jaa det funkar faktiskt) och hade jordgubbar och lite honung till topping för att fylla ut min lunch. Och så kommer vi till nu ikväll, den mysigaste avslutet på veckan innan en början på en ny vecka. Gjorde om lite i mitt rum igår och köpte en större orange pumpa som gick så bra ihop med mina andra två små pumpor. Sen la jag till två ljus vid de för lite mysfaktor och jag gillar det så mycket att jag har fått låta de två ljusen brinna i evigheter ikväll!