The blog tag

1. Varför skapade du dig en blogg?
Jag skapade en blogg för jag tyckte det verkade roligt men också för att jag kunde hålla mig sysselsatt de dagar jag hade tid över och gjorde något jag verkligen gillade. Sen hade jag tröttnat på min gamla blogg som nu är borttagen. 
 
2. Vilken är din favoritblogg?
De bloggar jag gillar ska kunna ha fina bilder i inläggen, en stilren men fin bloggdesign och något lite extra. Och de bloggare jag tycker om väldigt mycket som har det jag har sagt är Hanna, Linn och Amanda.
 
3. När började du blogga? 
Min första blogg jag hade som jag bloggade väldigt sällan på hade jag nog år 2010-2011 som nu är borttagen. Fast denna blogg skapade jag i September 2013 och började blogga runt Oktober 2013. 
 
4. Vad är ditt mål med din blogg? 
Väldigt svår fråga. Vet inte riktigt hur jag ska svara på denna. Men mitt mål är att komma långt med bloggen, få ännu fler läsare och verkligen göra bloggen stor. Förlåt om det kan låta lite drygt osv men jag vet inte hur jag ska berätta annars.
 
5. Beskriv din blogg med tre ord. 
Stilren, ärlig och vardaglig.
 
6. Vad föredrar du att blogga ifrån, dator eller mobil?
Jag föredrar att blogga från dator alla dagar! Ingen dator, ingen blogg för mig. För allting som handlar om bloggen och mig ligger bara på datorn och om den inte finns är det kaput med allt. Så jag väljer datorn framför mobilen men om det verkligen är nödvändigt eller att man bara vill någon enstaka gång kan jag blogga från mobilen.
 
7.  Vad är det sämsta med att driva en blogg?  
Det sämsta med att driva en blogg är nog all stress. Jag kan börja må dåligt när jag inte har skrivit ett inlägg på flera dagar då jag inte har haft någon inspiration att skriva. Sen är det också att få till alla inlägg riktigt bra med text och bild så andra kan läsa och förstå men samtidigt sig själv. 
 
8. Vem taggar du?
Jag taggar ingen, är för lat haha. 
NAMN


EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR