September 2016

September månad gick fort, kanske lite för fort för nu är ju det redan oktober och snart har jag höstlov. Vad händer liksom? Nej men nu tänkte jag sammanfatta september som var detta år med lite bilder, för det kan väl vara roligt? Och alla bilder är från min instagram, hade inga andra bilder från månaden på datorn eller mobilen förutom de från instagram haha. 
Månaden började bra, jag var mycket med en vän som har bytt skola för något år sedan och gud vad vi hittade på saker. Jag tog en bild på min outfit som var helsvart förutom jeansjackan jag hade som en liten detalj innan jag tog tåget för att åka till Mall Of Scandinavia för att träffa min vän. Där gick vi runt i affärer och slutade nästan själva dagen med att gå in på Lindt och handla choklad (eller snarare min vän). Och även i början av månaden, eller några dagar in så avslutade jag mitt projekt med mitt rum då jag renoverade hela mitt rum med ny färg och nya möbler osv. Så eftersom mitt rum var så mysigt tog jag mig upp tidigt en dag för att sitta lugnt vid datorn och kolla på youtube samtidigt som jag dricker te och gör mig i ordning inför skolan.
Sen testade jag en ny dricka jag aldrig har sett eller hört talats om förut innan jag såg att min mamma hade köpt en. Så det fick mig att testa den och jag kan säga att den var sådär. Inte min smak direkt med kokos och ananas, men det dödar ju mig inte. Man måste ju testa nån gång? Och någon dag senare köpte jag en tröja jag har längtat efter så länge. Inte den mest "finaste" tröjan jag har, men asså gud vad jag var glad dagen jag köpte tröjan som har mitt favoritbands namn och symbol på!
Och i slutet av månaden var nog den bästa tiden på länge. Jag fixade mina naglar, köpte ett nytt skrivblock och kalender, som var två av de bästa sakerna som har hänt. Men de var inte bättre än dagen som var den sista dagen i september. För sista dagen på månaden avslutade jag månaden så bra med en konsert på Gröna Lund och lite åk. Asså hur grym var inte den dagen?! Konserten var så jävla bra, och det måste jag tacka Madness för! Har nog aldrig varit på en sån bra konsert tidigare och ärligt talat så förgyllade den konserten resten av min kväll och gjorde ett jävligt bra avslut på månaden!
 
Men ni, borde jag göra såhär oftare? Sammanfatta varje månad eller borde jag sammanfatta varje vecka som Elin gör på sin blogg? För jag tror det skulle vara roligt, både för er men också för mig. Men om ni har något förslag eller om jag ska göra något av det jag har föreslagit så kommentera!
NAMN


EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR