Desenio

Dessa två tavlor från Desenio vill jag verkligen ha! Stilrena och funkar nog till vilken inredning som helst, kanske inte alla men de flesta. 
 
Men iallafall, jag har suttit flera gånger på Desenios sida och kollat på tavlor som jag har velat klicka hem. Fast det har innan varit sådana tavlor med illustrationer eller annat som jag gillade innan. Och nej, jag har inte slutat gilla illustrationer osv. Har bara inte kvar den typen av "stil" längre som jag hade innan.
Så idag (alldeles nyss) var jag inne på deras sida igen och då hittade jag dessa två tavlor som jag fastnade lite extra mellan fyra olika andra jag också hade kollat på tillsammans med dessa! Varför jag fastnade för dessa två är för att jag "kommer" från Stockholm, men också för att jag gillar tavlor och andra typer av bilder som är som tavlan med händerna. Jag vet inte varför jag gillar sånt som händerna, men det bara fastnar inom mig på något vis. Och om jag ska vara ärlig tror jag nog att jag ska klicka hem dessa två tavlor någon dag, för jag har verkligen ingenting på mina väggar i mitt rum! Ingenting haha. 
 
Stockholm hittar du här och händerna här.
NAMN


EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR